2016.1.20.Wed

【幸せになれる料理~その2】

お料理・ケーキ

Grand Chefの大林でございます。


今回は、 

2016 SPRING & SUMMER MENU 

美食フレンチコースより 

温製オードブルをご紹介致します。 

 

フォワグラをアーモンド入りのパン粉で 

包み込み、香ばしく焼き上げ 

お茄子のコンポートと 

コクのある温泉卵に九条葱を添えました。


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シェリービネガとはちみつの

甘酸っぱいソースがたまらない一皿です。


Grand Chef 大林 武史


Hello, today’s blog is about our Foie gras cuisine. Covering them with breadcrumbs including some almond bits make a tender and crispy Foie gras. Having them with rich flavored hot spring egg and Kujyo-negi is fabulous. Enjoy the sweet and sour flavor of its honey and Sherry vinegar sauce.


週末限定ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

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