2016.1.18.Mon

【幸せになれる料理~その1】

お料理・ケーキ

明けましておめでとうございます。

Grand Chefの大林でございます。 

 

今回ご紹介するのは、皆様お待ちかねの 

2016 SPRING & SUMMER MENU 

美食フレンチコースより 

まずはオードブルをご紹介します。 


 0118 写真.jpg

 

南瓜のムースの上に

カナダ産活オマール海老と

鮪のマリネを乗せました。

北海道産雲丹といくらを散らし、

オリーブのソースで海の幸を楽しめる一皿。

是非ご賞味くださいませ。 

Grand Chef 大林 武史

 

Happy New Year. Thank you for seeing our blog every day. I hope you are looking forward for 2016, too. Today I would like to share you our latest “2016 SPRING & SUMMER MENU”. The Hors d'oeuvre is made with pumpkin mousse with Omar shrimp and Tuna from Canada on it. Sea urchin, salmon roe, and olive sauce creates a wonderful match. I hope you will love it.

 

週末限定ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

Facebookからもご予約承っております^^