2015.9.28.Mon

~Viande~

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。

新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの6品目、

ビィアンドをご紹介いたします。

和牛フィレ肉のグリエと淡路産玉葱のロースト

茸のピューレとボルドレーズソース

口の中でお肉と野菜の旨味が存分に広がる一品でございます。

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次回のアニバーサリーディナーは、

1012日(日)1800~】にて開催!

アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を

楽しみにお待ちしております!

 

How’s it going?

I’m Obayashi, work as a head chef.

I would introduce the latest sixth item, main of the Chef’s Grand Selection course.

This dish would offers you an each taste of the grilled fillet mignon, Awaji onion and mushroom puree with bordelaise sauce spread around your mouth.

 

I hope you will love it.