2015.9.14.Mon

「あったかいんだから...」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!

料理長の大林です。

新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの3品目、

スープをご紹介致します。

 

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京地鶏を包み込んだラビィオリの食感

牛蒡のスープにトリュフの香り

牛蒡のチップが引き立て役として大活躍!

 

是非こちらの一品をアニバーサリーディナーにてご堪能くださいませ!

次回のアニバーサリーディナーは、

927日(日)1800~】にて開催!

アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を

楽しみにお待ちしております!

 

スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

 

 

 

 

 

How’s it going?

I’m Obayashi, work as a head chef.

I’m going to introduce a French hors d'oeuvre

of the new menu in Autumn and Winter.

 

This is the soup which is made from burdock and smell of truffle

Texture of ravioli wrapping with chicken

A chip of burdock goes well with the soup;p

 

You all can enjoy our meal at tasting party.

 

We are looking forward to seeing you, Bye;p