2015.9.7.Mon

「京の風」

お料理・ケーキ

 

皆様、こんにちは!料理長の大林です。

新秋冬メニューよりグランシェフ厳選コースの2品目、

温かいオードブルをご紹介致します。

フォワグラのコクと金胡麻の香ばしさに”京豆腐”

鴨のローストと九条ネギの風味がたまりません^^

 

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是非こちらの一品をアニバーサリーディナーにてご堪能くださいませ!

次回のアニバーサリーディナーは、

927日(日)1800~】にて開催!

アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を

楽しみにお待ちしております!

 

スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

 

 

How’s it going?

I’m Obayashi, work as a head chef.

I’m going to introduce a French hors d'oeuvre

of the new menu in Autumn and Winter.

The dish is a hot hors d’oeuvre, rich taste of foie gras,

fragrant flavor of gold sesame and Kyo-Tofu

Roasted duck and Kujo scallion go with them perfectly

 

You all can enjoy our meal at tasting party.

 

We are looking forward to seeing you, Bye;p