2015.8.10.Mon

グラニテとは?

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。

 

今回は、新秋冬メニューの美食フレンチより5品目、

グラニテをご紹介いたします。

グラニテとは、日本語で分かりやすく言うと

お口直しのシャーベットです。

氷の粒が粗く、シャリシャリとした食感が特徴!

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当教会では、お魚料理とお肉料理の間にお出ししています。

コース料理の中でも重要な役割を果たす1品です。

 

次回のアニバーサリーディナーは、

823日(日)1700~】にて開催!

アニバーサリーディナーにて、皆様にお会いできます事を

楽しみにお待ちしております!

 

スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

 

How’s it going?

I’m Obayashi, work as a head chef.

I’m going to introduce a French hors d'oeuvre

of the new menu in Autumn and Winter.

 

This is Granité, a semi-frozen dessert made from sugar,

water and various flavorings.

It is kind of like sherbet, Kakigori in Japanese.

The grains of ice are rough, so a little crunchy.

 

At our church, we serve it between fish dish and meat dish.

It is important one in a course for palate freshener.

 

You all can enjoy our meal at tasting party.

We are looking forward to seeing you, Bye;p