2015.6.15.Mon

カラフル☆スイスチャ―ド

お料理・ケーキ

皆様、こんばんは!料理長の大林です。

たくさんの新鮮な野菜を仕入れてまいりました。

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スイスチャード、枝豆、人参葉、つくね芋、南瓜

今回は、茎の部分が色鮮やかなスイスチャードをご紹介いたします。

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ほうれんそうと同じアカザ科の野菜で、暑さ寒さに強く一年中

作れる事から和名では不断草と呼ばれています。

湯がいても、炒めても美味しい野菜です!

【大林プチ情報】

スイスチャ―ドには、しみ・しわ・白髪の原因となる活性酸素を

除去してくれる効果があるみたいですよ!

 

次回のアニバーサリーディナーは、

726日(日)1700~】にて開催!  

皆様にお会いできる事を

スタッフ一同心より楽しみにしております。

 

6月21日(日)スペシャリテ試食付ブライダルフェアはこちらより

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/fair/

 

How are you doing?

I’m Obayashi, work as a head chef.

Fresh vegetables which are Swiss chard,green soybean,

carrot leaf, Chinese yam,pumpkin arrived today.

 

I’d like to talk about Swiss chard today.

It is the same kind of spinaches, and is called

in Japanese ‘’Fudanso’’because it could be made

throughout the year in many field.

Both frying and parboiling are so good!!

 

It is good for skin and seems to be effective in removing

active oxygen causing a stain, a wrinkle, the white hair!

Next anniversary dinner

[Sunday, July 26 at 5pm]           

 

We are looking forward to seeing you, bye!