2015.4.20.Mon

4月26日は☆

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。

今回は、当教会の美食フレンチコースの

ポワソンです。


 

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磯の香の瀬戸内産鯛に旨味が染み込んだ茄子と
パリパリの京湯葉にハーブとさまざまな食感に
さっぱり仕上げたノワゼットソースが最高です。
 
426日(日)1700~】開催!
アニバーサリーディナーにて

こちらの料理をご堪能いただけます。
皆様のご参加、心よりお待ちしております。 

 

ご予約・お問い合わせはこちら 

 

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/


Hello, everyone!
I’m Obayashi, work as a head chef.
I'm going to show you a poisson of

French course serving at our church this time.
 
The eggplant which taste soaked into

to a sea bream of the incense of the

beach from Setouchi and

the noisette source which I made from

herb and a various texture to

brand-new Kyoto dried bean curds

at all are the best.
 
I will show it at a tasting party

on 26th of the April.
Please looking forward to it.