2015.4.6.Mon

「大林のこだわりスイーツ~京の香り~」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!

料理長の大林です。

 

今回、紹介するのは、当教会のコースの中の

和をベースにしたデザートです。

IMG_9137.jpg

豆乳と抹茶のティラミスに

胡麻のマカロンと錦玉のコラボレーションは、

 お召し上がり頂く前に京の香りを存分に楽しんでいただける

一品でございます!!

 

426日(日)1700~】開催!

アニバーサリーディナーにてこちらのデザートをご堪能いただけます。

皆様のご参加、心よりお待ちしております。

 

ご予約・お問い合わせはこちら

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/

 

 

Hello, everyone!

I’mObayashi, work as a head chef.

Today, I’m going to show you a special dessert based on Japanese style.

 

A macaroon tasted sesame and tiramisu made of powdered green tea and soymilk put on a plate, look so fantastic.

I will show it at a tasting party on 26th of the April.

Please looking forward to it.