2015.3.16.Mon

「ぷりっぷりっ」

お料理・ケーキ

皆様、こんにちは!料理長の大林です。 

鹿児島産車海老が届きました。 

3月16日2.JPG

当教会のグランシェフ厳選コースで使っております!

3月16日1.jpg

車海老、本鮪、雲丹、キャビア、帆立貝など豪華な食材を 

様々な調理法で最高の1皿に仕上げております。 

 

・322日(日)18:00~

426日(日)17:00~

試食会を開催しておりますので、 どうぞご参加くださいませ 

ご予約はこちら

http://dev.andrews.tagaya.co.jp/reserve/index.php

 

Hello, everyone!

I’m Obayashi, work as a head chef.

A prawn from Kagoshima stocked up today.

 

I use it for a special course which I recommend!

 

I cook with a prawn, a tuna, a sea urchin, caviar, the luxurious ingredients including the scallop to one dish of the best by various recipes.

 

On March 22 & April 26, we are holding a tasting party.

I’m looking forward to seeing you all.