2015.1.27.Tue

幸せになれる料理

お料理・ケーキ

みなさんこんにちは! 

京都セントアンドリュース教会シェフ、楠瀬です! 

今回の料理ブログは、3月から始まる春夏メニューについて書かせていただきます。 

当教会では、その時期の旬の食材を使った料理を考案する為、

春夏の料理では鮮やかな緑野菜やみずみずしい

フレッシュなトマトなどをたくさん使い、

見た目も鮮やかで爽やかな料理に仕上がりました!                               


コピー (2) ~ IMG_9168.jpg

 

細かい料理の内容は今後の料理ブログで随時アップさせていただきますね☆ 

春という過ごしやすく気持ちのいい季節から始まる新メニューをたくさんのお客様に

召し上がっていただき、幸せを感じていただける事を

心より楽しみにお待ちしております。

 

Hello, everyone.

My name is Kusunose, working as a chef.

I write this dish blog about spring& summer menu beginning in March.

We make dishes with lots of fresh vegetables such as fresh tomato and green vegetables, etc so that you could enjoy brilliant appearance.

We would like you to enjoy our meal and know the new menu, so we are going to introduce our dishes at this blog on a regular basis.

We are looking forward to feeling your full of happiness.